See on Scoop.itAlmere Smart City

Informatie en opinie uit de gemeente Almere over lokale economie en de politiek met trots aangedreven door Digitaal Almere [DIAL] / Dial.nl

Almere’s insight:

Hoe weloverwogen de #PVV in #Almere te werk gaat is goed te zien in de bijdrage van Toon van Dijk, die hij voordroeg tijdens het debat over de Voorjaarsnota (#raad036 donderdag 16 mei jl). Misstanden in deze stad – met een bestuur dat zoveel dingen verkeerd doet – zijn bijna niet op ’n A4-tje te pakken: Toon van Dijk komt in de buurt. Opmerkelijk zuiver legt hij de vinger(s) op de zere plek(ken) waarvan je zou zeggen STOP en doe het anders. Echter de coalitietroepen van PvdA, VVD, D66 en CU/CDA in Almere zijn horende doof, en ziende blind. Hoe is het mogelijk dat deze lieden Almere zo ondoordacht kunnen besturen? Hoe bestaat het dat burgers – verkiezing na verkiezing – op die incompetente, knullige bestuurders blijven stemmen?
Geef Toon van Dijk en zijn vrienden ook bij de nieuwe verkiezingen in voorjaar 2014 een goede tweede kans en maak hem óók gelijk de fractievoorzitter van de PVV. Raymond de Roon mag voor Toon van Dijk best een stapje terug doen, want het lukt hem erg slecht zijn twee functies te combineren: hij is gewoon te vaak afwezig in Almere, dat mag anders.

See on joomla.almere.org