De Almeerse Omroep Stichting is maandagavond begonnen met de eerste radiouitzending.

De uitzendingen van AOS komen uit een pand aan de Manuscriptstraat in Almere en zijn te beluisteren via de website almereonair.nl. Tegelijkertijd is ondernemer Willem Miermans bezig met het optuigen van een andere lokale omroep in Almere onder de naam MEDIA036. 
Beide lokale omroepen willen de licentie overnemen van RTV Almere. Deze omroep verkeert in financiële problemen. Er is een schuld van tenminste 15.000 euro. Sinds half september staat het beeld op zwart.

Source: www.omroepflevoland.nl

Het mag duidelijk zijn, dit initiatief is er niet voor de burger maar voor een aantal bedrijven én enkele lokale politieke partijen. Cor van Toorenburg (+ dochter) voor de familie/het CDA en PF-Productions (+ Cor Bell entertainment). Frans v/d Bosch van vdBos ICT & Media om reclame te maken onderaan omroeps nieuwe websites. Arie Vleugel voor ALCA en om zijn leegstaande pandje te verhuren. Bovendien is Vleugel doorspekt van de PvdA. Ik verwacht GroenLinks ook nog in de personen Marcel Kolder en Glen Leeuwin. Stuk voor stuk heren die met reden bij de (nog) bestaande lokale omroep om diverse redenen zijn weggestuurd. Ze hebben elkaar weer gevonden. Dat wordt opnieuw ruzie, zeker als ze allemaal hun politieke en zakelijke belangen in willen brengen(…) 

Advertenties