In de zomer van 2015 start Urban Greeners met een drie maanden durende Accelerator. Een programma voor jonge ondernemers, die met ons groen willen ondernemen. En wij willen daarom van jullie weten, wat jullie daar precies in zouden zoeken!

URBAN GREENERS
De Urban Greeners zijn de jonge voorhoede van de Floriade 2022 in Almere. Wij bouwen mee aan de ontwikkeling van een zelfvoorzienende stadswijk, die er echt gaat komen. Daarbij zetten we nu al ondernemingen op die bijdragen aan het verrijken van de stad, én aan de band tussen stad en tuinbouw.

DE ACCELERATOR
Met een interdisciplinair team stel je een businessplan op voor je eigen onderneming rondom het thema Growing Green Citites. Een startbudget helpt je op weg. Per week duiken we dieper in op je plan geflankeerd door toffe inspirerende activiteiten, eat-ins en borrels. Want naast dat je professioneel aan de slag gaat in een waardevol netwerk (o.a. Lowlands, de Ceuvel, Tuinbouwsector, Hogescholen en Universiteiten, Gemeenten), moet hard werken ook beloond worden!

HET PROGRAMMA
De Accelerator wordt een intensief programma van drie maanden, waarbij deelnemers een ondernemingsplan ontwikkelen met hulp van interne en externe experts. Je ontdekt jezelf, jouw drijfveren en ontwikkelt tegelijkertijd jouw ideale ondernemingsbaan.
De Urban Greeners bieden de ondernemers twee locaties aan: een werkplek op ons kantoor in het stadshart van Almere, én de kans om ideeën te verwezenlijken in het Floriadegebied, op ons eiland Utopia. Na afloop van het acceleratorprogramma krijgen de beste ondernemingsplannen de kans om uitgewerkt te worden onder de vlag van Urban Greeners.

Het programma beslaat een tijdslijn waarin je op ontdekking gaat. Naar jezelf, naar je ideale onderneming, naar de mogelijkheden en naar de uitkomst. Van kamperen op het Floriadeterrein, het ontdekken van de tuinbouw en workshops van experts tot een casus van onze partners, jij krijgt alle hulpmiddelen en ervaringen om jouw onderneming tot een succes te maken. Aan het eind van de rit geven wij je een go of een no-go, en wellicht krijg je van ons dan startkapitaal om je eigen onderneming werkelijkheid te maken!

Source: docs.google.com

See on Scoop.itAlmere Groene Stad

Advertenties